Владимир Кличко "надъха" феновете на бокса с 3 потенциални мегабитки за завръщане


Владимир Кличко "надъха" феновете на бокса с 3 потенциални мегабитки за завръщане
Снимка: Guliver/GettyImages

9340 0

Украйнският титан в спорта Владимир Кличко отново подразни феновете на професионалния бокс с потенциално завръщане. Въпреки че досега е отричал, че планира завръщане в спорта, през уикенда бившият световен шампион заинтригува света на бокса с 3 потенциални мача, които да проведе на ринга. 

Само седмица след победата на Антъни Джошуа над Анди Руис, украинецът реши да се позабавлява с идеята за свое завръщане, като през уикенда предложи на феновете си няколко "хипотетични" сценария, включващи негово завръщане на ринга срещу тримата най-добри в тежка категория на професионалния бокс - Ей Джей, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. 

През няколко часа Кличко публикува в профила си в "Twitter" едно и също съобщение, в което е сменено само името на неговия съперник. Ето и как изглеждат публикациите му: 

"Нека ви занимая с това и вие може да решите дали да го харесате, или не: Фюри срещи Кличко №2".

"Нека ви занимая с това и вие може да решите дали да го харесате, или не: Джошуа срещи Кличко №2".

"Нека ви занимая с това и вие може да решите дали да го харесате, или не: Уайлдър срещи Кличко". 

Влад предизвика истинска вихрушка с идеята си, като последваха хиляди коментари и споделяния на неговите предложения за двубои. Най-харесан обаче се оказа потенциалният реванш между Кличко и Фюри, след като Тайсън беше боксьорът, който прекрати серия от 8 години без загуба на бившия шампион и го лиши от титлите му. 

На второ място се класира идеята за двубой между него и Дионтей Уайлдър - мач, който милиони искаха да видят, но така и не се стигна до такъв. Изненадващо или не, на 3-о място е потенциалният му реванш срещу Ей Джей. Както е известно, двамата изиграха паметен двубой на "Уембли", в който Антъни Джошуа нокаутира Владимир Кличко (припомнете си легендарната битка в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички