Ето я голямата причина Джошуа - Паркър да се превърне в епопея на скуката


Ето я голямата причина Джошуа - Паркър да се превърне в епопея на скуката
Снимка: Guliver/GettyImages

3354 0

След като Александър Поветкин сравни със земята Дейвид Прайс с брутален нокаут, всички фенове на бокса очакваха зрелището Антъни Джошуа - Джоузеф Паркър да се превърне в мач, за който да се говори с месеци. Това обаче не се оправда, а дори напротив - битката за обединение на световните титли на 4 федерации се превърна в същинска 12-рундова скука, която разочарова милионите пред екраните и 80-те хиляди над "Милениум Стейдиъм" в Кардиф.

Една от причините, разбира се, беше големият залог и силно дефанзивната игра на Паркър, особено във втората половина на мача. Но основният фактор беше съдията, който неведнъж или два пъти спираше битката в моменти, в които тя ставаше много интересна. И от лагера на Паркър се оплакаха сериозно от ролята на рефера.

"Не обвинявам съдията, но когато бях на ринга и се опитвахме да се надиграем в близа дистанция, той постоянно ни разделяше. Опитахме се да говорим с него, но той не говореше английски. Исках да се приближа до Джошуа, но всеки път, когато успеех да вляза в битка с него, съдията ни разделяше. Можех да вкарам повече удари, ако това ми беше позволено", каза Паркър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички