Ето го следващия съперник на Кубрат Пулев


Ето го следващия съперник на Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

1939 0

Най-добрият представител на България в професионалния бокс - Кубрат Пулев, скоро ще има съперник. След като стана ясно, че първият му двубой за 2019 година ще се проведе през март, вече е почти сигурно и кой ще се изправи срещу него.

Според информация на водещи боксови агенции, Кобрата ще се изправи срещу коравия финаландец Роберт Хелениус - двуметровият боксьор, който е създавал проблеми на не един и двама топ боксьори. По-рано през миналия месец ESPN първи съобщиха, че именно това ще е съперникът на българина, който има само едно поражение в кариерата си.

Очаква се срещата да е "подгряваща" за гала вечер в Лос Анджелис, Калифорния, като главното събитие ще е Франсиско Варгас - Мигел Берчелт. Датата на очаквания мач на българина е 23-и март.

Това ще е първото качване на ринга на Кобрата след победата му над Хюи Фюри през октомври в зала "Арена Армеец". В последните дни дори се заговори, че Пулев може да се изправи срещу Антъни Джошуа - кога е възможно това четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички