Еди Хърн: Пулев се колебае за боя с Джошуа, може да се бием с Такам


Еди Хърн: Пулев се колебае за боя с Джошуа, може да се бием с Такам
Снимка: kubratpulev.bg

1719 0

Българският топ боксьор в тежка категория Кубрат Пулев не иска да подпише договор за двубой срещу шампиона Антъни Джошуа. Ако българинът не желае да се бие с британеца, от щаба на Джошуа са готови да стартират преговори със следващия в ранглистата на IBF боец Карлос Такам.

Изявлението направи промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн.

"Доколкото разбирам, Кале Зауерланд, промоутърът на Пулев, се опитва да убеди своя боксьор да се бие. Ако все пак Пулев не иска да се боксира, ние сме готови да започнем преговори със следващия в ранглистата на IBF боец Карлос Такам", заяви Хърн.

Българското издание "Powernews" цитира Хърн да казва още:

"Предполагам знаете, че Кубрат не е щастлив с датата. Трябва да се бие с Пулев – ОК. Не е най-голямото име в света, но е в Топ 10. Все пак има задължения, които трябва да бъдат изпълнени. Но Карлос Такам? Хайде, хора! Такам?".

Както е известно, редица издания вече обявиха битката между Пулев и Джошуа за договорена. Мястото ще бъде стадион "Principality Stadium" в Кардиф, а датата ще е 28 октомври.

Напомняме, че българският боксьор обяви, че "Зауерланд" преговарят с Джошуа зад гърба му и времето, което има до деня на битката, няма да му е достатъчно да се подготви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички