Не очаквайте много от Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа


Не очаквайте много от Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа
Снимка: БГНЕС

3866 0

Поредната слаба оценка получи Кубрат Пулев за шансовете си да спечели битката за световната титла на Антъни Джошуа. След като редица анализатори изразиха мнение, че очакват безпроблемна защита на титлата от страна на британеца. Сега босковият блог "

"Световният шампион Антъни Джошуа вече почти 100% финализира детайлите около следващия си мач с Кубрат Пулев, който е задължителна защита за пояса на IBF. Българинът, който е най-известен със загубата си от Владимир Кличко с нокаут през 2014 г., покачи съмненията, че няма да е готов за битка на 28 октомври. Сега обаче всичко вече е наред и двубой ще има."

"От загубата от Кличко нататък, Пулев вдигна високо главата си и записа серия от победи срещу не чак толкова претенциозни съперници, но в крайна сметка тя му позволи да бъде официален и задължителен претендент за пояса."

"Последният му мач беше с Кевин Джонсън, като в него той разтресе здраво костите на американеца. Сега не много хора очакват от него да направи нещо запомнящо се срещу Антъни Джошуа, а британецът може да чака друг голям мач на хоризонта, ако всичко срещу този съперник върви по очакванията", написаха от боксовия блог.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички