Еди Хърн: Пулев е сред най-добрите 4 в света в тежка категория


Еди Хърн: Пулев е сред най-добрите 4 в света в тежка категория
Снимка: Guliver/GettyImages

2322 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, отправи похвални думи към следващия съперник на боксьора - Кубрат Пулев. Той предупреди британеца да не подценява българина и да е съсредоточен само върху предстоящата им битка, която е на 28 октомври в Кардиф.

"Ей Джей го чака сериозна работа. Мисля, че той и следващите му три противници - Пулев, Уайлдър и Ортис, са най-добрите четирима бойци в тежка категория в света в момента", заяви Хърн, цитиран от "Sky Sports".

Той посочи, че в общо 112-те си битки в кариерата Пулев, Ортис и Уайлдър са допуснали само по една загуба. Тази на българина е в първия му опит да спечели световната титла - срещу Владимир Кличко преди 3 години.

"Фокусът върху Пулев, призова промоутърът на Джошуа. - Хората просто очакват Ей Джей да мине лесно през своя съперник, но Пулев е един от най-добрите бойци в тежка категория в света. Ако свалиш очи от топката, ако започнеш да мислиш за следващия бой, всичко може да се случи".

"Ей Джей трябва да изглежда страхотно на "Принсипалити стейдиъм". След това се насочваме към битките за обединение на титлите", допълни Хърн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички