"Седмина го удържаха": Джошуа скочил на бой на треньора на Усик след загубата


"Седмина го удържаха": Джошуа скочил на бой на треньора на Усик след загубата
Снимка: GettyImages

15350 0

Промоутърът на Олександър Усик - Олександър Красюк, разказа за конфликт между един от треньорите на украинеца и Антъни Джошуа след мача между двамата боксьори в Джеда, Саудитска Арабия. Според Красюк седмина души са удържали британската звезда, за да не се сбие с треньора на Усик - Юрий Ткаченко.

"Той мина покрай едната страна на ринга, вървеше с много уверена стъпка и хвана Юрий Иванович, треньора, за рамото. Той се обърна и каза: "Какво искаш?", а Джошуа му каза: "Не се е**вай с мен!". Искаше да му скочи. Появи се синът на Юрий Иванович", разказа Красюк в подкаста BoxOffice".

"Възникна напрежение. Той наистина беше свиреп, със свирепи очи. Беше задържан от седмина. Той си тръгна, гмурна се между въжетата и избяга", продължи промоутърът. И разказа и за ситуацията с изхвърлените от Джошуа колани от ринга.

"Първо той поздрави, прегърнаха се, а след това отиде в своя ъгъл. После окачиха поясите на Усик, но титлата на WBA не беше закачена добре. Опитах се да я наместя. В този момент дойде Джошуа и каза: "Дай го тук!". Той взе и колана на списание "The Ring", отиде в своя ъгъл и ги изхвърли от ринга", бяха думите му. А ето как бесня Джошуа след загубата си от Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички