Еди Хърн пак ядоса много хора заради следващия мач на Антъни Джошуа


Еди Хърн пак ядоса много хора заради следващия мач на Антъни Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

2112 0

Промоутърът Еди Хърн отново не откликна на призивите на феновете, а и на своя най-ценен кадър Антъни Джошуа, да организира мач между британската сензация и Дионтей Уайлдър. Самият шампион пожела през 2018 година да се бие с американеца, но мениджърът му има други планове.

Той пожела американският боксьор да се изправи срещу друг негов клиент - Дилиън Уайт, който показа добра форма срещу Роберт Хелениус и с победата си си осигури скорошна битка за някоя от титлите. И Хърн иска тя да е за колана на Уайлдър.

"Ако Дионтей иска да пътува до Лондон, има лесен мач за уреждане на 3-и февруари за титлата на WBC - Уайлдър срещу Уайт. Дилиън е в страхотна позиция, като може да се бие в няколко различни елиминаторни мачове - на WBC, на IBF, а може директно да се изправи и срещу Уайлдър, ако той иска. Иначе има и други боксьори - Доминик Брийзейл, Лукас Броун. Със сигурност ще се бие на 3-и февруари в Лондон, като със сигурност мач срещу Уайлдър би бил изключително вълнуващ", каза Хърн. 

Самият Уайлдър е категоричен, че е готов да се бие с Уайт, но само при едно условие - следващият двубой да е срещу Антъни Джошуа за обединение на титлите им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички