Джошуа: С 1000 фена на мача няма да се притеснявам, че някой ще полее гаджето ми с бира


Джошуа: С 1000 фена на мача няма да се притеснявам, че някой ще полее гаджето ми с бира
Снимка: Instagram

1506 0

Британската звезда в бокса тежка категория Антъни Джошуа коментира факта, че след като досега се е бил пред десетки хиляди фенове, на мача му срещу Кубрат Пулев на 12 декември ще има само 1000 зрители. Това е наложено от пандемията от коронавирус, която не само провали или отложи куп спортни събития, но и прогони запалянковците от тях.

"Ще бъде нещо като вкъщи. Няма нужда да се притеснявате, че някой ще залее приятелката ви с бира, или че някой може да се сбие по трибуните. Всичко е добре. А и върху бойците няма да има напрежение, ще могат да влязат спокойно в своя ритъм. Понякога имам нужда от това, защото постоянно съм под силен морален натиск. Физически съм добре, но също така трябва да съм силен психически. Като се има предвид ситуацията през 2020 г., трябва да се счита за позитив това да се биеш пред 1000 фенове", коментира Ей Джей.

Според него ползата от тренировките в условия на карантина е, че може да се конценрира върху заниманията на 100%, без да се разсейва от многобройните си рекламни ангажименти. "За първи път живея живота на спортист. Откакто станах професионалист, веднага започнахме да разпродаваме зала "О2" чрез реклами и други акции, което отвлича вниманието. А когато всичко бе затворено при локдауна, губих времето си само с тренировки и изживях тези 9 месеца като спортист. Това беше благословия. Напреднах много", категоричен бе боксьорът. А какво в полупразната зала притеснява треньора на Джошуа вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички