Джошуа: Просто бях победен от добър боец, поздравления


Джошуа: Просто бях победен от добър боец, поздравления
Снимка: Getty Images/Guliver

16098 0

Британската звезда в бокса в тежка категория Антъни Джошуа коментира по-подробно сензационната си загуба срещу Анди Руис. Шампионът бе нокаутиран от мексиканеца в седмия рунд на състоялата се преди броени часове битка в САЩ.

"Тренирам усилено, оставам отдаден, но просто бях победен от добър боец тази нощ. Ще бъде интересно да видим колко далеч ще стигне той, но аз трябва да се върна обратно. Всичко това е част от историята и пътуването", заяви Дошуа пред Sky Sports".

"Той направи това, което трябваше да направи. Всеки излиза за добра нощ в бокса. Хората говореха, така че боксът в тежка категория ще получи повече живот. Това е първият път, в който битката в тежка категория наистина ми хареса. В мача срещу Кличко бях просто уморен, но той е много устойчив боец", допълни младият боксьор.

"С мен те не могат да се боксират, така че те просто търсят големи удари. Аз трябва да работя за това, да съм по-силен в базата си. Поздравления за първия мексикански шампион в тежка категория", каза още звездата. А как коментира успеха си Анди Руис вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички