Джошуа отвърна на Фюри за Битката за Британия: Не се занимавам с онлайн дискусии, ще бъда готов през декември


Джошуа отвърна на Фюри за Битката за Британия: Не се занимавам с онлайн дискусии, ще бъда готов през декември
Снимка: Getty Images

1586 0

Антъни Джошуа прие предизвикателството от Тайсън Фюри за бой между двамата през декември. Шампионът в тежка категория на WBC публикува обръщение към Ей Джей, с което го кани да се срещнат на ринга през декември.

Антъни Джошуа, знам, че ти загуби от Олександър Усик и в момента си без шампионски пояс, затова искам да ти дам възможност - да се биеш с мен за шампионския пояс на Световния боксов съвет в тежка категория. Ако си заинтригуван, че ще се бием в Битката за Британия. Защо да не дадем на феновете това, което искат? Усик увърта в момента. Ако не си, ще избера друг опонент", каза Фюри.

Джошуа също излезе в социалните медии и отговори, че е готов за подобен сблъсък.

" Да, спокойно. Не се занимавам с онлайн дискусии. За подобно нещо пиши на @258mgt. Ще бъда готов през декември", написа Джошуа в Туитър.

Ей Джей загуби от Усик на 20 август в мач, който се игра в Саудитска Арабия. Мачът беше за четири шампионски пояса, които Джошуа държеше до септември миналата година, когато отстъпи на Усик в Лондон, плюс овакантената от Фюри титла на Ring Magazine.

Победата на украинеца отвори дискусия, че той трябва да се бие с Фюри за абсолютната световна титла. По всичко изглежда обаче, че този бой няма да стане преди 2023 г.

В началото на 2021 година в медийното пространство се говореше упорито за мач между Фюри и Джошуа, но тогава двубоят пропадна, тъй като американецът Дионтей Уайлдър спечели арбитраж и задължи Фюри да се бие с него.

Вижте още: Коментарът на Усик за евентуален двубой срещу Фюри през декември

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички