Джошуа: Аз отбягвам Уайлдър? Чакам го - вече има и дата, и място за бой


Джошуа: Аз отбягвам Уайлдър? Чакам го - вече има и дата, и място за бой
Снимка: Guliver/GettyImages

6858 0

Световният шампион на 4 федерации в тежка катеогрия на бокса Антъни Джошуа категорично отхвърли думите на Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, че нарочно не иска да се бие с американския шампион на WBC. Двамата го нападнаха след равенството помежду си, но днес в предаването "First Take" по "ESPN" британецът заяви, че е готов за бой с Уайлдър и вече му е предложил и място, и дата.

"Той казва, че не искам да се бием? Това не е вярно. Искам да се бия с него на 13-и април в Лондон, не знам какво повече мога да направя?", хвърли ръкавицата Джошуа. 

"Предизвикателството е отправено отдавна, но той се интересува от мач с Фюри. Той няма титли, не знам защо иска да се бие с него. Не мога да контролирам това, което Уайлдър прави и говори. Това, което контролирам, са моите действия. И те бяха ясни - предварително резервирахме стадион "Уембли" за 13-и април и бях ясен, че искам да се бия и с Уайлдър, или с Фюри, макар че се интересувам повече от шампиона, защото искам да обединя титлите", каза още Антъни и не подмина факта, че Уайлдър защити титлата си с равенство

"Ако запазиш титлата си с реми, не си никакъв шампион. Аз защитавам титлите си с нокаути и победи. Има много добри боксьори в тежка категория в момента, но да погледнем какво се случи в последните години - аз съм световен шампион, защитил титлите си в 7 двубоя. Професионалист съм от 10 години. Няма място за сравнения - аз съм най-добрият и всичко това е доказано. Не става въпрос само за мача с Кличко - аз доминирам във всеки един двубой, в който съм на ринга", отсече Джошуа. Защо Уайлдър не иска да се бие с Джошуа вижте тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички