Дилиън Уайт срещу Александър Поветкин в боксов сблъсък в началото на май


Дилиън Уайт срещу Александър Поветкин в боксов сблъсък в началото на май
Снимка: Getty Images/Guliver

8320 0

Британецът Дилиън Уайт ще защитава колана на временен шампион на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория срещу руснака Александър Поветкин на 2 май в град Манчестър, Великобритания.

Уайт има 27 победи (18 с нокаут) и една загуба като професионалист от сънародника си Антъни Джошуа в края на 2015 година. Поветкин пък има в актива си 35 победи (24 с нокаут), 2 загуби и 1 равенство. Пораженията на руснака са от Джошуа и от легендата Владимир Кличко.

"Много се радвам, че ще се боксирам с Дилиън Уайт. Отдавна водим разговори за този мач, но досега все за нещо не можехме да се разберем. Дилиън е добър, силен боксьор", започна Поветкин.

"Не искам да правя гръмки изявления, но аз винаги излизам на ринга с мисълта само за победа. Мога да обещая, че на 2 май зрителите ще видят красив бокс", добави още той. 

Междувременно стана ясно, че мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще има. Колко билета са предвидени за българските фенове на Кобрата - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички