Цончо Колев шокира: Мениджърът беше наясно с всичко, това е криминално престъпление


Цончо Колев шокира: Мениджърът беше наясно с всичко, това е криминално престъпление

1450 0

Още едно лице, свързано с починалия боксьор - Боби Станчов, изказа мнението си по трагичния случай. Цончо Колев е бил треньор на момчето от Нови Искър преди години. В момента е специалистът е в САЩ. Бившият треньор по карате на премиера Борисов коментира случилото се пред "България днес":

"Невероятно дете. Тренираше при мен бокс. Беше от махалата в Нови Искър. Изпълнителен. Всички бяха възхитени от него. Работи каквото му падне, за да изкара за храна и квартира. Пътуваше във Франция, за да работи. Момчето припада. Не е ударен. Това се вижда от клипа. Тръгна назад и падна. Бил е в безсъзнание, а после и в кома. За малко са го върнали. Почина детето. Вероятно от сърдечен удар" - започна треньорът.

"Мениджърът Венцислав, който го заведе в Албания, беше наясно с всичко. Казвах на Боби, че това е голяма грешка. Обясних му, че после няма как да се бие със собственото си име. Има мениджъри, които намират бедни момчета. Дават им по 200-300 евро на мач за четири или шест рунда. Останалото прибират. Много е важно да се разбере какъв медицински преглед е представен и как е картотекиран Боби-Исус" - шокира Колев.

"Нямам обяснение как точно е станал инцидентът. Или е имал някакъв здравословен проблем, или мениджърът му е дал нещо, с което да го поддържа. Тогава сърцето не е издържало. Да не говорим, че е имал 2-3 тренировки за този мач. Това е криминално престъпление! Мениджърът Венци е ходил в семейството, за да изрази съболезнования. Казал е, че не знае как Боби е играл под чуждо име. Абсолютна лъжа" - завърши той, обвинявайки мениджърът Венцислав.

Междувременно, в дрехите на Цончо Колев бяха открити скандални таблетки. Вижте какви, както и повече подробности по случая - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


"Искам да видя Гуардиола да тренира Роналдо в Юве" - историята на Стефано Белтраме

ЦСКА изглежда направи трансферен удар, привличайки италианеца Стефано Белтраме от Ювентус. Талантливият...

Реклама
Реклама