В дрехите на починалия боксьор са открити съмнителни таблетки

Разкритията около починалия български боксьор Борис Станчов продължават. Младежът почина на ринга в Албания при съмнителни обстоятелства, като вече е започнало разследване по случая.

Днес обаче стана ясно, че в дрехите и багажа на Станчов са открити таблетки "Виагра". 

Бивш президент на БПБС: Борис Станчов има забрана да се бие, федерацията му е издала фалшив лиценз

Бившият президент на Българския професионален боксов съюз д-р Георги Езекиев също коментира случая с трагично починалия български боксьор Борис С...

"Има много нереални работи. Не знаехме, че се бие под чуждо име. Неговият треньор е бил наясно. Нямаше здравословни проблеми. Беше наред физически и психически. Не знаеше какво е болница, откакто е роден.

Дадоха ни документите на Боби и на Исус, както и 400 евро. Обясниха ни, че това бил хонорарът за мача. Треньорът ни каза как съжалявал, че не успели да го спасят. Добави как медицинският екип е опитал да окаже първа помощ. За секунда се върнал в съзнание. От 2-3 години моето дете работеше с този Венци.

Имало е таблетки, на които пише "виагра". Може да са му сипали нещо във водата между рундовете, за да припадне. Убиха ни детето. Треньорът е виновен!", сподели майката на боксьора Симионка Георгиева пред "България днес".

Защо близки на починалия обвиняват треньора за смъртта на Борис Станчов ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!