Бронзовия бомбардировач: Ще се бия без пари, за да се добера до Джошуа


Бронзовия бомбардировач: Ще се бия без пари, за да се добера до Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

2390 0

От лагера на Дионтей Уайлдър са готови на всичко, за да си уредят обединяващ за титлите двубой срещу Антъни Джошуа. Както е известно, непобеденият американец е шампион на WBC и вече направи 5 защити на своя пояс, като се надява най-накрая да се изправи срещу британския боксьор, който е считан за абсолютен хегемон в тежка категория.

Засега обаче промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, не желае да води преговори за подобен двубой, особено за старт на 2018 година. Вместо това той се опитват да уреди Дилиън Уайт да се изправи срещу "Бронзовия Бомбардировач" по време на боксова галавечер в Лондон в началото на февруари.

И Уайлдър е готов да се бие в този мач, пишат няколко популярни боксови издания на Острова и в САЩ. Той дори е готов да пренебрегне финансовите си изисквания и да подпише срещу по-ниска сума, стига в договора да бъде заложена клауза, че при победа над Уайт следващият мач ще е между Уайлдър и Джошуа. Засега обаче Еди Хърн категорично отказва да води преговори при подобни условия.

През следващия уикенд американецът ще защитава за 6-и път своя пояс в битка срещу човека, срещу когото спечели световната титла - Бърмейн Стивънс. Мачът трябваше да е срещу Луис Ортиз, но той беше хванат със забранени стимуланти и в момента се изяснява неговият случай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички