Кубрат Пулев: Ще изляза различен срещу Джошуа и дори ще ми е по-лесен


Кубрат Пулев: Ще изляза различен срещу Джошуа и дори ще ми е по-лесен
Снимка: Gulliver/GettyImages

14577 0

Българската звезда в бокса тежка категория - Кубрат Пулев, обяви, че е уверен в шансовете си да победи непобеждавания досега при професионалистите британец Антъни Джошуа. С успеха си над Хюи Фюри снощи Кобрата стана отново официален претедент за титлата на IBF, която е притежание на Джошуа.

Пулев обясни как се е чувствал, след като през 2017 година се контузи и не успя да излезе на ринга срещу Антъни Джошуа. В последния момент мястото му във вече разпродадения сблъсък зае Карлос Такам.

"Не беше проблем за мен да видя Такам като мой заместник. Как да кажа - беше ми трудно да откажа мача заради контузия, независимо че малко ми повярваха. Има следи от контузията ми. Аз още тогава казах, че искам да се бия с Джошуа. Знам, че имам сили да го победя. Ще изляза съвсем различен срещу Антъни и дори ще ми е по-лесен", обяви българският боксьор на пресконференцията след галавечерта снощи.

ИВАЙЛО ГОЦЕВ ОБЯВИ ПЛАНА ЗА КУБРАТ ПУЛЕВ: СЛЕДВАЩИЯТ МУ МАЧ ЩЕ Е В...

"Фюри много се кривеше. Джошуа е много по-силов боксьор, седи като дърво, което може да понесе много повече удари. Видяхте как Фюри в момент, в който застана в гард да се пази, успявах да го пробия и да му нанеса удари. Затова започна да се гуши и да се криви край въжетата, за да не мога да го ударя. Не се ли криеше по този начин - той просто заминаваше, Да, Джошуа е много опасен, но това изобщо не ме притеснява, Мога да го бия и всичко е въпрос на подготовка", категоричен бе Кобрата. Кога да очакваме двубоя с британската звезда - четете тук.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КУБРАТ ПУЛЕВ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички