Боксов анализатор съсипа постигнатото от Кубрат Пулев с едно изречение


Боксов анализатор съсипа постигнатото от Кубрат Пулев с едно изречение
Снимка: БГНЕС

5333 0

Един от най-добрите бокс журналисти през последните години и един от основните редактори зад сайта "boxingscene" - Стив Ким, беше крайно критичен към битката между Кубрат Пулев и Хюи Фюри, която беше за претендентското място на IBF за световната титла, която е притежание на Антъни Джошуа.

"Някой гледа ли изобщо Пулев срещу Фюри? За съжаление на мен ми се налага, защото е част от работата", написа по време на двубоя Ким, а след това анализът му за срещата беше кратък, ясен и крайно критичен.

"Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри беше елиминационен мач за определянето на съперник на Джошуа. И, след като изгледах внимателно мача, едно е ясно - и двамата трябва да бъдат елиминирани", написа той.

Ким е един от най-критичните журналисти в бранша, като са безброй случаите, в които е обиждал различно боксьори. Той не е особен фен на източно европейските представители на спорта, но въпреки думите му всеобщото мнение е, че Кубрат Пулев се е представил невероятно. Вижте тук кой беше най-важният фактор за неговата победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички