Боб Аръм: Имаме писмен договор с екипа на Джошуа за приоритетен бой с Пулев


Боб Аръм: Имаме писмен договор с екипа на Джошуа за приоритетен бой с Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

1942 0

Промоутърът на Кубрат Пулев Боб Аръм заяви, че екипът на Антъни Джошуа му е предсоатвил писмен документ, според който няма как британецът да проведе мач с друг съперник, преди да се бие с българина. Както е известно, в мача срещу Анди Руис преди седмица Джошуа си върна ценните колани на WBA, WBO и IBF, но в срок от 6 месеца е длъжен да проведе защити на втората и третата си титла. Задължителен претендент за колана на WBO е украинецът Александър Усик, а за този на IBF в такава позиция е Пулев.

"Имаме писмо от IBF, че победителят в реванша между Джошуа и Руис ще трябва да се бие с Пулев до края на май. Не само това, но трябва да бъде следващият му мач. Това е, което те казаха и ние го имаме в писмена форма. Ние се борихме за това и накрая ни го дадоха писмено преди около два месеца", обясни американският промоутър, бизнесмен и адвокат, цитиран от boxingscene.com

"Това е обвързващ договор и другата страна се съгласи с него. Когато Еди е готов, ще седнем с него и ще се опитаме да се разберем за финансовата част от сделката и къде ще се проведе двубоят", допълни 88-годишният Аръм. А какво очаква той от двубоя между двамата бойци вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички