Билетите за Джошуа-Пулев - значително по-скъпи от тези за Кличко-Пулев


Билетите за Джошуа-Пулев - значително по-скъпи от тези за Кличко-Пулев

4729 0

Между 85 и 3200 лева ще струват билетите за боя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Българинът се изправя срещу световния шампион на 28 октомври в Кардиф, като ще се опита да спечели и трите пояса на британеца - IBF, WBA и IBO.

Вчера британската преса обяви цените на билетите, които ще бъдат пуснати в продажба в понеделник. Първите, които ще могат да се сдобият с безценните талони, са членовете на "Мачруум" - агенцията, ръководена от Еди Хърн. Впоследствие билетите ще бъдат пуснати в свободна продажба във вторник.

Най-евтиният пропуск за мача е с номинал от 40 паунда (около 85 лв.). Цената започва да расте, както следва - 60, 80, 100, 200, 300 и 500 британски лири (1070 лева). ВИП пропуските, които включват кетъринг и обслужване край ринга на "Принсипалити Стейдиъм" пък са със стойност от впечатляващите 1500 паунда (3200 лева).

За сравнение билетите за двубоя на Кобрата с Владимир Кличко започваха от по-висока цена, но най-скъпият бе по-евтин. Най-евтиният пропуск преди 3 години в "О2 Арена" в Хамбург струваше 57 евро, а следващият по стойност бе 87. Най-скъпият ВИП билет бе оценен тогава на 692 евро (1350 лв.).

Трябва да се отбележи, че двубоят със Стоманения чук се проведе в 16-хилядна зала, докато сега боят ще бъде на 80-хилядния национален стадион в Кардиф.

Източник: "Тема Спорт"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички