Безпощадният удар на Тервел Пулев, с който изхвърли опонент извън ринга (ВИДЕО)


Безпощадният удар на Тервел Пулев, с който изхвърли опонент извън ринга (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

42315 0

В събота вечер Тервел Пулев има страхотен шанс да увеличи сметката си на 15 победи от 15 мача, когато в зала "Колодрума" в Пловдив се изправи срещу американеца Дешон Уебстър в мач за Интерконтиненталната титла на WBA в полутежка категория на професионалния бокс. Зад гърба си българинът вече има 14 успеха и цели 12 от тях дойдоха след нокаут срещу съперника. 

Такъв беше случаят и преди около 2 години, когато по-малкият от братята Пулеви се изправи срещу Дражан Янянин по време на боксова галавечер в Германия. Балканецът имаше цели 16 нокаута в 17-те си победи до този момент през юли 2017 година, но още във втория рунд беше нокаутиран от българския представител, и то по зрелищен начин. 

Тервел прикова своя опонент в единия от ъглите на ринга и го засипа с удари. Янянин се опита да се измъкне, но с мощна кука в тялото с лявата ръка го запрати под въжетата и го изхвърли от ринга. Стигна се до там, че хърватинът получи сериозна контузия в лявото рамо, а победата, разбира се, беше присъдена на българина. 

Видеото може да видите под статията, а в събота вечер може да следите зрелището Тервел Пулев - Дешон Уебстър НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички