Бащата на Фюри: Обожавам всяка мазнинка в тялото на Тайсън! (ВИДЕО)


Бащата на Фюри: Обожавам всяка мазнинка в тялото на Тайсън! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3012 0

Световният боксов шампион Тайсън Фюри се готви за поредния си мач на ринга, който ще се състои този уикенд. Циганския крал ще се изправи срещу своя сънародник Дилиън Уайт в опит да защити шампионския си пояс на Световния боксов съвет (WBC).

Фюри твърди, че това ще бъде последният му мач на ринга, което пък привлича още по-голям интерес към битката. Британският боксьор е непобеден в 32 мача в професионалния бокс и със сигурност ще иска да приключи кариерата си без поражение.

В дните преди двубоя Фюри оправда очакванията на мнозина за неговата форма, като се появи със сериозно отпуснат корем и мазнини по цялото тяло. Това доведе до множество реакции в социалните мрежи, където не могат да разберат как Фюри е №1 в дивизията с такова тяло.

Мазнините помагат на Тайсън Фюри в бокса

Бащата на Тайсън - Джон Фюри, обаче е на мнението, че тези мазнини помагат на сина му. Според него Тайсън Фюри може да е пример за всички хора, които не са се родили с генетични характеристики за "добро тяло".

"Всички тези хора, които не са имали късмета да получат генетичен подарък за добро тяло... Фюри е за тях! Той дава надежда на всеки, защото, повярвайте ми, като го погледна - това е най-добрият №1 боксьор в тежка категория", сподели бащата на Тайсън. "Обожавам всеки сантиметър мазнини на това момче", добави Джон Фюри.

В тази ГАЛЕРИЯ може да видите как изглежда Тайсън Фюри преди битката с Дилиан Уайт (СНИМКИ)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички