Антъни Джошуа е надценен, а причината е в Тайсън Фюри и Кличко (ВИДЕО)


Антъни Джошуа е надценен, а причината е в Тайсън Фюри и Кличко (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3025 0

Един от най-уважаваните радиоводещи на BBC и специалист по бокс Майк Костело е категоричен, че очакванията към Антъни Джошуа са прекалено големи, а оценките за неговия потенциал към настоящия момент са незаслужени. Според него, световният шампион е сериозно надценен и това се дължи на двубоя му срещу Владимир Кличко.

"Страхът ми е, че всички надценяват способностите на Антъни Джошуа, следствие на двубоя срещу Владимир Кличко и това го повтарям от известно време. Мисля, че това което видяхме срещу Такам, показва, че имаме прекалено завишени изисквания към мачовете му", каза водещият.

"Не забравяме колко невероятен двубой беше това, но ако се върнем към начина, по който Тайсън Фюри спечели срещу Владимир Кличко, това беше различна, но и много ясна победа. Знам, че Тайсън дразнеше Кличко на ринга и не заставаше в дуел срещу него така, както го направи Джошуа. Но имаше сериозен аргумент тогава, че Владимир Кличко е бил в много по-добра форма срещу Антъни, отколкото срещу Фюри. И не съм съгласен с това.

Именно това разбиране на хората постави огромни очаквания към Джошуа и според мен това доведе до грешни разбирания за това колко добър всъщност е Джошуа на този етап от кариерата си", добави Костело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички