Анди Руис: Преди година мислех да напусна бокса заради безпаричие


Анди Руис: Преди година мислех да напусна бокса заради безпаричие
Снимка: Getty Images/Guliver

3043 0

Световният шампион в тежка категория на WBO, WBA и IBF - Анди Руис, разказа колко трудно му е било в кариерата заради липсата на средства. Мексиканецът призна, че се е замислял да прекрати боксовата си кариера и разказа как успехът над Антъни Джошуа в началото на месеца промени живота му.

"Много съм щастлив. Преди една година исках да приключа с бокса, тъй като нямах достатъчно пари. Но и на улицата не исках да живея. Като по-млад извърших лоши неща, татко трябваше да ме търси из улиците и да ме води на тренировки. Ако не беше боксът, щях да попадна в беда, или да остана на улицата. Благодарение на татко и бокса постигнах всичко", заяви Руис, цитиран от "Boxing Scene".

"Когато се срещнах с президента на Мексико, бях нервен. Той беше невероятно горд. Успях да поговоря с него, сякаш ми е роднина. Ако говорим за бъдещи планове, то първо трябва да проведа реванш срещу Антъни, а после вече да мисля за мача с Дионтей Уайлдър", допълни боксьорът. Вижте историята на Руис преди триумфа срещу Джошуа в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички