Жената на Фюри: Изгубих бебето ни при завръщането на Тайсън на ринга, нямаше как да му кажа


Жената на Фюри: Изгубих бебето ни при завръщането на Тайсън на ринга, нямаше как да му кажа
Снимка: Instagram

8612 0

Жената на Тайсън Фюри, Парис, разкри прочувствени подробности около загубата на тяхното бебе по-рано през годината. Британското семейство загуби своето неродено дете в осмата седмица след забременяването на Парис.

Жената на Фюри е прикрила от своя съпруг загубата на детето им в първите часове, тъй като е предстояло завръщането на британския боксьор на ринга срещу Сефер Сефери през юни. Тя е знаела, че подобна новина би повлияла негативно на Фюри преди важния ден на боксовия ринг.

"Бях около осем седмици бременна. Тогава, в деня на боя, знаех, че ще загубя бебето. Не казах на Фюри преди да се качи на ринга. Веднага след мача му споделих, а на следващия ден отидохме в болницата, където бе потвърдено", сподели Парис.

Тайсън и Парис се радват на четири деца в своето семейство, като вече очакват и пето: "Пет седмици по-късно отново забременях - нашето ново бебе, момченце, ще се роди през март. Все още бяхме съкрушени от загубата ни, но и се зарадвахме в същото време."

Междувременно съдията на мача Уайлдър - Фюри призна, че е отброявал по-бавно при нокдауна на британеца. Вижте повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички