Съдията на мача Фюри - Уайлдър призна: При нокдауна на Фюри отброявах по-бавно

Реферът, който ръководеше големия боксов сблъсък между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, призна, че отброяването му при нокдауна на британеца е било по-бавно. Арбитърът изтъкна, че единственото, към което се е стремял, е да даде "най-доброто на бокса".

"Ако имаше тежки щети и Фюри бе наранен, бъдете сигурни, че щях да прекратя двубоя. Двубоят бе изключително равностоен, а атмосферата по време на двубоя, сами се досещате - това е мач в тежка категория", споделя Джак Рийс.

Джошуа призна: Искам да се бия с Уайлдър, това ще бъде идеалният двубой

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа призна, че неговото желание е да се боксира с американеца Дионтей Уайлдър. Британецът, който е...

"Взех си глътка въздух - не съм спирал да броя, както го определиха някои. Снижих се на ринга, за да се уверя, че това, което правя, е правилно, защото исках да постъпя по начина, който би бил най-добър за бокса като спорт", добавя още реферът, като признава, че не е действал особено прибързано при нокдауна.

Припомняме, че американецът Дионтей Уайлдър имаше претенции към главния арбитър да отброява по-бързо при поваления Фюри. Въпреки това британският боксьор дори си позволи кратка "почивка" на земята, за да се съвземе по-добре.

ВИДЕО: Когато Фюри изуми света и преби Кличко

Преди малко повече от три години британският боксьор Тайсън Фюри поднася една от най-големите изненади на световния ринг за последното десетилети...

Междувременно Дионтей Уайлдър заяви, че се е бил срещу Фюри едва на 50% от своите възможности. Вижте защо в този материал.

Още по темата

Please select answer!