Виталий Кличко: Владимир ще се завърне на ринга само при едно условие


Виталий Кличко: Владимир ще се завърне на ринга само при едно условие
Снимка: Getty Images/Guliver

7765 0

Бившият украински боксьор в тежка категория Виталий Кличко разкри при какво условие е възможно неговият брат - Владимир, да се завърне отново на ринга. Виталий призна, че промяната в решението на Владимир може да зависи от... няколко милиона долара повече.

"Когато стана известно, че DAZN предлага на Владимир 40 млн. долара, за да се боксира отново, той ми заяви, че това не го интересува особено. Когато след няколко седмици офертата беше покачена на 80 милиона, той ми каза, че това не е предложение, което ще промени решението му", сподели Виталий, като цитира какво точно е споделил брат му: "Може би ще си помисля, ако офертата е 100 милиона."

“Едно е сигурно, каквото и решение да вземе, аз ще го подкрепя на 100%, както винаги съм го правил. Мисля, че парите са важни в живота, но на Владимир не са му необходими, той се е погрижил за това. Той спечели много като боксьор, направи добри инвестиции и развива успешна кариера след оттеглянето си от бокса. Парите не са неговата мотивация”, добави още Виталий Кличко.

Междувременно се появиха информации, че се готви битка между Кубрат Пулев и Тайсън Фюри тази есен (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички