Кобрата за аркадата: Малко беше, както го предават във филмите


Кобрата за аркадата: Малко беше, както го предават във филмите
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

2219 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев говори за ужасната аркада, която получи по време на двубоя му с Богдан Дину. Ударът бе много тежък за Кобрата, а след това е бил зашит с 12 шева.

"Чувствам се отлично, прекрасно. Здрав съм. Наистина, получих една аркада, която за мен не е толкова голям проблем, но все пак ми направиха 12 шева, а и си беше доста дълбока. В болницата ми я зашиха, справиха се перфектно докторите, хората там са съвсем различни като отношение и уважение от България, за съжаление", заяви Кубрат пред Нова телевизия.

"Малко беше, както го предават във филмите, когато падаш и си в кръв, те неслучайно го препредават така. Трудно беше, защото получих много удари, които не трябваше да получавам. Заради тях се случи така. Най-важното е, че преодолях този момент, а той даже ме мобилизира и ме вдигна. Направих много голяма серия и го приключих".

"Неведнъж съм казвал, че продължавам напред и това не е случайно. Аз продължавам да се усъвършенствам, продължавам да бъда добър и се стремя към това. Всичко това е един свързан кръг от много компоненти, които човек трябва да има, за да е в суперформа. Става въпрос за ядене, тренировки, начин на спане, разпределение на времето. Всички тези неща са важни", добави Пулев

А това ли бе най-страшната аркада в бокса през 2019 година - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички