Усик: В реванша Джошуа ще свали Руис до трети рунд

Украинският боксьор Олександър Усик на свой ред коментира загубата на Антъни Джошуа от Анди Руис. Вчера британецът претърпя първото в професионалната си кариера поражение и предостави четирите си титли на мексиканеца.

Усик е един от бъдещите съперници на Джошуа. "След мача с Уайлдър бих искал да се боксирам с Усик. Защото това ще бъде мач между безспорния световен шампион в тежка категория и безспорния световен шампион в полутежка категория. Това би било невероятно", каза звездата преди месец и половина.

ВИДЕО: Как реагира допингираният Милър след загубата на Джошуа?

Реакциите след изненадващата загуба на Антъни Джошуа от Анди Руис продължават, но една от най-интересните бе на Джарел Милър. Именно той трябваше...

"Защо Джошуа загуби? Не зная, това е боксът. Мисля, че в следващия мач той ще се справи с него, за един, два или три рунда. Какво се случи с Джошуа? Мисля, че това е психология. Не знам. Първо той трябваше да се бие с Джарел Милър, сега с Руис. Може би става дума за психология, не зная", коментира украинецът пред UkraineAtamansPRO. А как загубата на Джошуа обърка плановете на Кубрат Пулев вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!