Уайт за Джошуа: Ще се бия с него, дори и да загуби следващите си 10 мача


Уайт за Джошуа: Ще се бия с него, дори и да загуби следващите си 10 мача
Снимка: Guliver/GettyImages

1982 0

Боксьорът в тежка категория Дилън Уайт окуражи Антъни Джошуа преди реванша с Анди Руис за световните титли. В събота вечер AJ ще се изправи срещу мексиканеца в един от най-важните си двубои в кариерата. През юни Джошуа загуби сензационно коланите и ще търси реванш.

Уайт и Джошуа се видяха по време на откритата тренировка във вторник, като се видя, че размениха по няколко думи. "Пожелах му късмер и да мисли трезво. Да не се притеснява относно какво говорят хората. Да си вземе обратно коланите и да се готви за нов мач срещу мен в Англия", заяви Уайт пред Sky Sports.

"Уважаваме се много. Искам много да успее. Дори и да загуби следващите си 10 двубоя, пак бих се бил с него, защото е един от тези, с които просто обичам да се боксирам. наслаждаваме се на боя заедно", допълни още той. Реваншът е на 7-и декември, като ще може да следите изключителния двубой Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Междувременно стана ясно, че Кубрат Пулев няма да присъства на двубоя между двамата, както се очакваше - повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички