Уайт е поредният, който предизвика Джошуа, искайки реванш

Дилиън Уайт е поредният, който поиска бой с Антъни Джошуа, след като победи Анди Руис в събота и си върна световните титли. Уайт иска реванш от двукратния световен шампион, след то беше нокаутиран от Джошуа в края на 2015 г.

Джошуа направи точно онова, което казах, че трябва да направи. Трябваше да направи битката продължителна и скучна, да се движи и да работи с джеба си. Ето как можете да победите Анди Руис като го обстрелвате и обикаляте около него. Може би в някои случаи Джошуа трябваше да бъде по-активен. Но, вижте, този човек наскоро го нокаутира, той искаше да си върне коланите. Така, че той се справи добре", заяви Уайт.

Дилиан Уайт бе неузнаваем срещу Мариуш Вах, но все пак го би

Безспорно в съботната вечер събитие №1 в световния бокс е реваншът между Антъни Джошуа и Анди Руис, но не по-малко горещо беше по време на един о...

"Много е важно, че британският бокс се върна отново на картата. Джошуа си върна шампионските колани. Надявам се догодина да проведем реванш с него. Надявам се да успеем да го направим", допълни още той. Уайт обаче ще трябва да почака, тъй като пръв в списъка на Джошуа вече е Кубрат Пулев.

Още по темата

Please select answer!