Това ли е човекът, който ще детронира Антъни Джошуа? (ВИДЕО)


Това ли е човекът, който ще детронира Антъни Джошуа? (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

5313 0

Антъни Джошуа и Карлос Такам застанаха за пръв път лице в лице преди битката между двамата за световната титла на IBF в събота вечер. Както е известно, този двубой трябваше да е за Кубрат Пулев, но той се контузи и трябваше да се откаже от шанса си да се бие за най-престижния пояс в спорта.

"Хубаво е отново да съм в Кардиф - чест е да изляза с тези пояси и да ги защитавам. Нямам търпение да започна работа. Братовчед ми има почти същия стил като този на Такам, така че имам ясна представа какво да очаквам", каза Джошуа по време на представянето на двамата боксьори.

"Големите победители ще са феновете, защото в тежка категория има много добри и най-вече гладни бойци. . Такам иска да се докаже на ринга точно както и аз. Аз самият също още съм гладен за успехи и не отдавам толкова значение на факта, че съм шампион, защото не поясите са определящи, а поведението и манталитета", допълни шампионът.

Що се отнася до Карлос Такам, то той бе лаконичен: "Това е най-важният мач в живота ми. Срещата може да промени кариерата ми и излизам за победа".

След пресконференцията двамата проведоха и открита тренировка пред медии и фенове, които се надяваха на автографи след края на събитието. В петък е кантарът преди мача, а самата среща е в събота вечер и може да я следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Тренировката на Карлос Такам:

Тренировката на Антъни Джошуа:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички