Тервеп Пулев определи най-важния фактор преди да се качи на ринга в Пловдив


Тервеп Пулев определи най-важния фактор преди да се качи на ринга в Пловдив
Снимка: БГНЕС

3908 0

Тервел Пулев изрази надежда, че боксовата галавечер в Пловдив да предизвика достатъчно голям интерес, като бе категоричен, че ще покаже своя талант на предстоящия мач.

"Смятам, че сме го разучили добре. Знаем какво представлява, знаем какво да очакваме от него. Със сигурност той и треньорът му са измислили нещо, което предстои да видим. Не знаем каква е точно тактиката, на която ще заложи. Това е нещо, за което внимаваме и ще сме концентрирани. Няма как да бъде подценен. Той е добър боксьор и за това е тук, да се бие за тази титла”, заяви Тервел.

"За мен е важна победата, а не по какъв начин ще стигна до нея и дали ще е с нокаут. Видяхте, най-пресния пример е Джошуа срещу Руис. Джошуа излезе, изпълни плана си и спечели", допълни още Тервел. Боксовата галавечер, част от която ще бъде и срещата между Тервел Пулев и Дешон Уебстър, ще се проведе от 19.00 часа на 14 декември в зала „Колодрума”.

Победителят ще вземе интерконтинеталната титла в полутежка категория. Тервел Пулев има 12 победи с нокаут и 2 със съдийско решение като професионален боксьор. Уебстър е на 28 години родом от Канзас Сити и за първи път ще се боксира извън родината си. А колко са продадените билети до момента - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички