Тайсън Фюри не изневери на себе си, прекръсти се и влезе на ринга като мексиканец (ВИДЕО + СНИМКИ)


Тайсън Фюри не изневери на себе си, прекръсти се и влезе на ринга като мексиканец (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

4874 0

Тайсън Фюри постигна своята победа №29 на професионалния ринг. Бившият световен шампион в тежка категория се справи с Ото Валин в Лас Вегас, след като победи шведа по точки.

Очаквано преди началото на мача британецът направи шоу за феновете. След като по време на кантара вчера той се появи с маска на мексиканския кечист Рей Мистерио, тази нощ Циганския крал показа още по-голямо уважение към Мексико и Денят на независимостта, който в страната се празнува този уикенд. Фюри се появи на ринга с традиционна мексиканска песен, като се бе облякъл с пончо и носеше сомбреро на ръката си. Той се предвижваше по специална платформа, на която бяха той и певица, а екипът на Фюри също "грабваше окото" - ръкавиците и гащетата му бяха с цветовете на мексиканското знаме.

"Имаме мексиканци в нашия отбор. Например треньорът Хорхе, който е с нас вече няколко тренировъчни лагера. Бях с мексикански шорит, мексикански ръкавици, мексиканска маска, мексиканска музика, мексиканси флаг. Не знам дали мога да покажа по-голямо уважение.

Всеки мексиканец, когото съм срещал, е показвал, любов и респект. Този уикенд е много специален, тъй като Мексико обявява независимостта си от Испания. За мен бе чест да се бия в този ден", сподели Фюри, който освен всичко, "смени и името" си за днешния ден с "El Rey de los Gitanos", което в превод от испански значи Циганския крал. 

А как Ото Валин разцепи веждата на Тайсън Фюри и след това неспортсменски бръкна в раната на съперника може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички