Съперникът на Кобрата го обяви за "мръсник", готвил се с две от суперзвездите на бокса


Съперникът на Кобрата го обяви за "мръсник", готвил се с две от суперзвездите на бокса
Снимка: БГНЕС

13694 0

Следващият съперник на Кубрат Пулев на професионалния ринг - Райдъл Букър, обвини българина в "мръснишка игра" и разкри, че се надява на "чист" двубой срещу претендент №1 на IBF за световната титла в тежка категория. Американецът, който е бил в затовра за 12 години, "удари под пояса" Кобрата и по темата с Джени Суши. 

"Кубрат е силен боксьор - две мнения няма. Също така обаче е доста мръсен и удря хората в тила (б.а. визира мача срещу Богдан Дину). Също знам, че не е любимец на жените (б.а. визира случая с Джени Суши", коментира Букър пред българската агенция "Блиц". 

"Аз не съм от онези, които говорят глупости преди мачовете. Искам да кажа на Пулев само, че се надявам на чист двубой и без онези скапани удари в тила. Боксът е чист спорт, затова нека не го омърсяваме", допълни по темата американецът, който след завръщането си на ринга има 4 победи и 1 загуба. 

Пред Букър има малко време за подготовка, тъй като двубоят срещу Пулев е в началото на ноември, но той беше категоричен, че се е готвил с две от големите звезди в световния бокс, а в същото време може да се допита за съвет не до кой да е, а до бившия световен шампион Антъни Джошуа. 

"Бях в лагера на Олександър Усик за 5-6 седмици. След това веднага отидох в лагера на световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър... Така, че аз съм трениран и готов. Боксирам се от 7-годишен, бил съм на лагери с едни от най-добрите боксьори в света.

Антъни Джошуа го определям като мой приятел и вероятно мога да обменя идеи с него за този мач, но не мисля, че той би подходил към мача с Пулев по начина, по който бих подходил аз. Ще бъде много различно", допълни Букър пред българската медия. Междувременно в лагера на българина е доста интересно напоследък, след като преди няколко дни стана ясно, че е уволнен треньорът на Кубрат Пулев (подробности четете в тази статия на Sportlive.bg)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички