Следващият мач на Кобрата ще бъде гледан от милиони по най-голямата спортна медия


Следващият мач на Кобрата ще бъде гледан от милиони по най-голямата спортна медия
Снимка: БГНЕС

3315 0

Новият промоутър на Кубрат Пулев - Боб Аръм, вече има план за следващия двубой на Кобрата. Той вече със сигурност ще е в САЩ срещу топ боксьор, а благодарение на контракта на българина с "Top Rank", битката му ще бъде излъчена от медийния гигант ESPN, най-вероятно на новата платформа на компанията - ESPN+.

Легендарният бизнесмен е категоричен, че американският гигант е бил впечатлен от мача на Пулев срещу Хюи Фюри, който също беше излъчен на сайта на компанията..

"Хора, хубавото на ESPN e, че можем да излъчваме битки от целия свят. Наскоро излъчихме битката на Кубрат с братовчеда на Тайсън Фюри - Хюи, като всички в ESPN бяха впечатлени от уменията и характера на Кубрат. Така че се свързах с моя приятел Ивайло (Гоцев) и Джон (Уирт, ръководител на Epic Sports) и го направихме - Кубрат ще се боксира в Щатите по ESPN.

Това е страхотно и така ще прогресира боксът, а тази вечер ще я запомните, защото през 2019 ще имаме нов световен шампион", каза знаменитият Аръм, който е бил промоутър на легенди като Мохамед Али, Джордж Форман, Ивендър Холифийлд, Оскар де ла Оя и Мани Пакяо. Какво още каза Боб Аръм вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички