Легендарният промоутър на Пулев: Подписахме с бъдещия шампион в тежка категория


Легендарният промоутър на Пулев: Подписахме с бъдещия шампион в тежка категория
Снимка: Guliver/GettyImages

4907 0

Новият промоутър на Кубрат Пулев - Боб Аръм, изрази огромно задоволство от факта, че ще работи заедно с българина и ще има възможността да му помогне по пътя към заветната цел - шампионски пояс в тежка категория на световния бокс.

През изминалата нощ на специално събитие в САЩ беше обявена новината, че легендарният агент, работил с Мохамед Али, Джордж Форман и Ивендър Холифийлд, ще представлява интересите на Кубрат Пулев в следващите години, а плановете му за Кобрата са много сериозни.

"За нас е удоволствие и привилегия да сме част от екипа на Кубрат Пулев - следващият световен шампион. В следващите три месеца ще организираме негов двубой срещу някой от топ бойците в категорията, а по някое време през 2019-а той ще се бие за световната титла.

Първият двубой, на който бях промоутър, беше на Мохамед Али за титлата в тежка категория, а сега, на 87-годишна възраст, ще промотирам новия шампион в дивизията", похвали се Аръм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички