С кого ще избере да се бие Джошуа, ако трябва да оваканти едната си титла?


С кого ще избере да се бие Джошуа, ако трябва да оваканти едната си титла?

4203 0

Има вероятност организациите IBF и WBO да направят така, че Антъни Джошуа да успее да се бие и съответно да запази и двете си титли, които е длъжен да защитава през 2020 година. Но промоутърът му Еди Хърн заяви, че няма да стои буден посред нощ, ако клиентът му бъде принуден да се откаже от едната.

Според boxingnews24.com, ако се стигне до овакантяване на един от коланите му, Джошуа ще избере да стори това с титлата на WBO. Той вероятно ще избере да защитава трофея си на IBF, където задължителен претендент е българската звезда в бокса Кубрат Пулев. Причината за подобно евентуално решение ще бъде фактът, че това е "далеч по-лесна битка за Джошуа и на хартия, тъй като Пулев е на 38 години и е станал бавен". Според boxingnews24.com, българският боксьор не е боецът, който е бил преди едно десетилетие.

"Ще кажа на IBF и WBO: "Вижте, кой е първият? Просто решете". Както изглежда, що се отнася до времевите рамки, които са ни предоставени за двете, IBF е на първо място, но ще бъде невъзможно да спазваме и двете времеви рамки, ако първо направим IBF, тъй като Джошуа по принцип се боксира два пъти годишно", коментира Хърн. А какъв интересен коментар за Кобрата направи Джошуа вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Нов в ЦСКА участвал в секс оргия и критикувал свой наставник за тренировките му

Като трансферен удар беше възприето у нас привличането на двама играчи на Уотфорд от ЦСКА. Става дума за Джером...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама