Руис се готви за обединителен двубой с Уайлдър, ако победи отново Джошуа


Руис се готви за обединителен двубой с Уайлдър, ако победи отново Джошуа
Снимка: Getty Images/Gulliver

2218 0

Световния шампион в тежка категория Анди Руис намекна, че може да проведе обединителен двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър, ако успее да победи Антъни Джошуа в днешния им реванш в Саудитска Арабия. Едно от най-големите боксови зрелища, които феновете очакват с нетърпение е между Антъни Джошуа и Уайлдър. При нов провал на AJ обаче отново няма да се стигне до подобен двубой.

 "С Уайлдър разговаряме по телефона, ние сме добри приятели.Знаем какъв е планът", заяви той. На въпрос дали се обсъжда обединителен двубой с Уайлдър, Руис отговори:"Да. Трябва да победя на 7 декември, преди да започна преговори с други боксьори".

И Руиз, и Уайлдър работят с PBC на Ал Хеймън, така че би трябвало бързо ще постигната сделка. Междувременно Уайлдър се подготвя за реванш с Тайсън Фюри, който трябва да се проведе на 22 февруари в Лас Вегас. А вие може тази вечер да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

А кои са всички зрелищни битки, които са в картата на бокс спектакъла Антъни Джошуа - Анди Руис - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички