Режат Кубрат Пулев за мач с Уайт и възможност да се бие с Джошуа?


Режат Кубрат Пулев за мач с Уайт и възможност да се бие с Джошуа?
Снимка: Guliver/GettyImages

4405 0

Собственикът на "Match boxing room" Еди Хърн обяви, че все още не е сигурно, че неговият клиент Дилиън Уайт ще се изправи срещу Кубрат Пулев в елиминационен мач за определянето на следващия съперник на колоса в тежка категория на световния бокс - Еди Хърн.

Както е известно, вчера самият боксьор обяви, че ще се бие на 21-и юли в зала "О2" в Лондон, но не обяви съперника, срещу когото ще се изправи. Очакваше се това да е именно Кобрата, но засега няма подписан договор между двете страни.

"21 юли е потенциалната дата за следващия мач на Уайт, но все още предстои да договорим условията с Кубрат Пулев и промоутъра му Кале Зауерланд. Това би бил елиминационен двубой за претендентското място за титлата на Антъни Джошуа.

Дилиън е в най-добрата си форма, ръката му е възстановена и той иска да се бие отново съвсем скоро. Той е първи в ранглистата на WBC, ще има мач за първото място на IBF, а е пети-шести в WBA и WBO. Това е човек, който съвсем скоро и съвсем заслужено ще получи мач за световната титла и вярвам, че може да я спечели. Ако Дионтей Уайлдър не възмъжее и не се изправи срещу Джошуа, то Уайт също е вариант за съперник, ако иска да заработи малко пари”, обясни Хърн пред Sky Sports.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички