Boxingnews24: Ако Уайт играе за нокаут срещу Пулев, ще загуби


Boxingnews24: Ако Уайт играе за нокаут срещу Пулев, ще загуби
Снимка: Getty Images/Guliver

2439 0

Българският боксьор Кубрат Пулев има по-големи шансове да победи следващия си съперник на ринга Дилиън Уайт,отколкото да бъде победен от британеца. Така мислят поне от специализирания сайт boxingnews24.com. Битка между двамата със сигурност ще има, след като вчера Уайт обяви датата и мястото на провеждането ѝ.

"Пулев изглеждаше добре при победите в последните си пет мача, проведени след единствената му загуба до момента като професионалист - от Владимир Кличко през 2014 г. Той се представи добре във всички мачове. Историята може да е различна, когато той излезе на ринга срещу Уайт, но ще видим. Все пак Уайт няма добър десен прав и на хубавото кроше на Пулев", пише изданието.

Както е известно, от 2014 г. насам Пулев победи последователно Дерек Чисора, Джордж Ариас, Кевин Джонсън, Самюел Питър и Морис Харис.

"Ако Уайт се опита да играе за нокаут, той може да загуби. Но с битка, организирана в Обединеното кралство, на Пулев може да му е трудно да спечели със съдийско решение. Твърде лошо е, че битката не може да бъде организирана на неутрално място, където има по-голям шанс да се избегнат противоречия", пишат още от boxingnews24.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички