Пропадна боят между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт


Пропадна боят между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт
Снимка: SportLive.bg

6732 0

Британският боксьор Дилиън Уайт, който беше обявен за съперник на Кубрат Пулев, ще се бие срещу бившия световен шампион в тежка категория във версия WBO Джоузеф Паркър. Това съобщи промотърът Еди Хърн.

Това изглежда ще обърка плановете на Кобрата, тъй като преди по-малко от месец след като Пулев обяви, че компанията, която го представлява е спечелила търга за провеждане на мач с Уайт. Двамата трябваше да излъчат официален претендент за пояса на Антъни Джошуа на Международната боксова федерация (IBF)Дори имаше информации, че битката ще бъде в България на стадиона "Васил Левски" в края на юли или през август.

Това обаче вече е невъзможно, тъй като за 28 юли е насрочена битката Уайт-Паркър в Лондон. Сега Кобрата трябва да си търси друг противник, след като Уайт предпочете да избере Паркър, като не е сигурно, че победителят от този мач ще има правото да предизвика Джошуа. Дотук и Уайт, и Паркър имат по една загуба, нанесена от световния шампион Антъни Джошуа. Британецът загуби от своя сънародник с нокаут през 2015 г., докато Паркър през тази година по точки.

"В този мач ще има болка, кръв и нокаут. Напълно готов съм за това", обяви Дилиан Уайт, след като датата на мача с Паркър бе официално потвърдена. "Обичам предизвикателствата, те не ме притесняват. Това е голям мач и аз ще тренирам много здраво", допълни британецът

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички