Продадоха всички билети за Джошуа - Пулев, но оставиха Кобрата без подкрепа!


Продадоха всички билети за Джошуа - Пулев, но оставиха Кобрата без подкрепа!
Снимка: Guliver/GettyImages

4552 0

По-малко от два часа са били необходими, за да могат да бъдат разпродадени абсолютно всички билети, които бяха пуснати онлайн за боя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, пише "Тема Спорт".

80 000 зрители ще изпълнят до краен предел "Принсипалити стейдиъм" в Кардиф, за да видят как техният любимец ще защитава за първи път в кариерата си три световни пояса - тези на WBA, IBF и IBO срещу българина.

Мениджърът на Джошуа Еди Хърн поетапно информираше в профила си в Туитър как върви продажбата. След като измина един час от пускането на талоните, той публикува съобщение, че са били изчерпани 50 000 билета, като тези от 80, 100, 500 и 1500 паунда са свършили първи. Останалите, които се продаваха на цени от 40,60 и 300 британски лири, бяха изкупени за още по-малко от час време.

Така се очертава стадионът в Кардиф да бъде изцяло пълен, което ще бъде най-посетеният мач в кариерата на Кобрата.

За съжаление, той ще има изключително малка и неосезаема подкрепа от трибуните. Причината за това е ограничението, което не бе съобщено, но е проследено от вестника. Оказва се, че феновете в България не можеха да си купят билети, тъй като достъпът до сайта, който ги продаваше онлайн, бе затворен за нашата страна.

Това означава, че най-вероятно единствените българи, които са успели да се сдобият с билети, са такива, живеещи на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички