Джошуа: Пулев е от световна класа, но аз просто искам душата му


Джошуа: Пулев е от световна класа, но аз просто искам душата му
Снимка: Gulliver/GettyImages

1638 0

Световният шампион в тежка категория на бокса Антъни Джошуа не подценява опонента си Кубрат Пулев, като двамата ще се изправят един срещу друг в Кардиф в бой за световната титла.

Британецът призна, че е противникът му е от световна класа, но е готов да влезе във война, ако това се наложи.

"Ако трябва да влезна във война, ще го направя. Всичко зависи от опонента ми. По някога се налага да съм по-далеч от притвника, да го изчакам да се измори и тогава да атакувам. За мен важна е победата и ще дам всичко, за да спечеля.

По някога се налага да гледаш милион видеа на опонента си, а като се качиш на ринга нещата нямат нищо общо. Аз обаче ще направя играта си още по-добра, за да мога да изненадам Кубрат. Той е боксьор от световна класа, има спечелени 300 мача като аматьор и почти 30 при професионалистите. Загубил е само един мач и то от световния шампион тогава Владимир Кличко. Тогава бе нокаутиран, но продължи, записа още добри мачове. Той иска коланите ми, а аз съм работил здраво за тях и няма да ги дам лесно. Аз просто искам душата му", заяви Джошуа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички