Хърн: Усик ще се бие с Джошуа, ето кога ще стане това


Хърн: Усик ще се бие с Джошуа, ето кога ще стане това
Снимка: Getty Images/Guliver

8426 0

Еди Хърн, известният боксов промоутър, менажиращ кариерите на звездата в тежка категория Антъни Джошуа и тази на полутежка категория - Александър Усик, коментира сроковете за провеждането на евентуална битка между двамата.

"Може би в края на годината. Ние искаме мач за титла. Предвид това какъв беше календарът му, ми се струва, че той няма да се върне на ринга по-рано от април. Може би той и отборът му ще искат да се бият два пъти през 2019 година", коментира Хърн, цитиран от украински медии.

ВИДЕО: УСИК НОКАУТИРА БЕЛЮ И ГО ОТКАЗА ОТ БОКСА

"Белю го каза и аз съм съгласен с него, че Усик още не е готов за Джошуа. Технически той е великолепен, но по отношение на теглото Александър ще стане с по-големи габарити, трябва да промени размерите си. Отборът на Усик е съставен от умни момчета, затова мисля, че те ще проведат два мача в тежка категория, преди да се насочат към Джошуа", добави британският промоутър.

"С кой би се получил хубав бой? Срещу Дилиън Уайт. Той има предимство по отношение на габаритите, в силата, освен това би се защитавал по-добре срещу Александър, отколкото Тони Белю. И в това е предизвикателството - ще бъде ли в състояние да се справи в тежка категория", каза още мениджърът на украинеца.

Усик има един голям фен и той е боксово величие. Вижте кой е той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички