Официално: Антъни Джошуа има нова дата и място за следващия си съперник


Официално: Антъни Джошуа има нова дата и място за следващия си съперник
Снимка: Guliver/GettyImages

2077 0

Световният шампион в тежка категория на версиите WBA, IBF, WBO и IBO Антъни Джошуа ще се боксира в САЩ. Новината бе потвърдена днес и е считана за изненадваща, тъй като до момента AJ не се е боксирал извън Великобритания.

Следващата защита, която Джошуа ще прави на своите пояси ще се проведе в Ню Йорк, САЩ, а домакин на събитието ще е "Медисън Скуеър Гардън". Екипът на англичанина бе запазил дата в средата на април за следващия мач на непобедения шампион, но не се намери съперник, който да се изправи срещу него тогава.

Така екипът на AJ ще пътува за американския мегаполис, а там ще се изправи срещу Джарел Милър - Бебето на 1 юни. Боксьорът от САЩ също няма поражение в най-тежката категория, а срещата им ще бъде очаквана с огромен интерес.

В САЩ пък вече прогнозираха тази среща, като дори разкриха хонорара, който Джошуа ще вземе. Той ще бъде рекорден, като сумата може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички