Джошуа прибира рекорден в кариерата си хонорар за боя с Милър

Шампионът на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа ще спечели най-големия хонорар в кариерата си дотук за двубоя срещу Джарел Милър, съобщава Boxingnews. Британската звезда ще прибере за мача 32 милиона долара. За сравнение: за предишната си битка - срещу руснака Александър Поветкин, Ей Джей прибра 26 милиона долара.

Според слуховете Джошуа и Милър са се договорили за мач, но досега не са обявили нищо официално. Битката трябва да се състои на 1 юни тази година в Ню Йорк. Има възможност тя да бъде и седмица по-късно, като мястото е "Медисън Скуеър Гардън". За този мач британецът ще заложи коланите си на WBA, WBO и IBF.

Кубрат Пулев излиза срещу Антъни Джошуа още тази година?

Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев може да се изправи срещу световния шампион Антъни Джошуа още през септември, твърди специал...

"ГОЛЯМОТО БЕБЕ" ПРИЗНА ПРИЧИНАТА ДА ОТКАЖЕ БОЙ С КУБРАТ ПУЛЕВ

За Джошуа това ще бъде първи двубой пред американска аудитория. Досега всичките му 22 мача при професионалистите са се провеждали във Великобритания. За Милър това ще бъде първи шанс да спечели шампионски пояс в кариерата си. Как се закани Милър на Джошуа и го вбеси с думите си - вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!