Мейуедър за мача Макгрегър-Нурмагомедов: Много непрофесионално!


Мейуедър за мача Макгрегър-Нурмагомедов: Много непрофесионално!
Снимка: Getty Images/Guliver

6296 0

Американският боксьор Флойд Мейуедър определи като "много непрофесионално" действията на Хабиб Нурмагомедов след края на мача с Конър Макгрегър и нахлуването му в публиката. Американецът очаква сериозна глоба за подобни действия.

"Не познавам много добре момчето, което се изправи срещу Макгрегър, но знам, че влезе в двубоя като непобеден. Макгрегър е труден съперник, но неговият опонент изскочи от ринга и започна да се бие с хора от публиката - много непрофесионално", смята Мейуедър.

Флойд Мейуедър бе последния опонент на Конър Макгрегър, като му нанесе тежка загуба през миналата година в боксов сблъсък, въпреки че ирландецът е ММА боец. Макгрегър продължава да настоява за реванш срещу американеца, но ще трябва да почака, след като само преди няколко дни получи нова тежка загуба.

"Очакват го солидна глоба, сигурен съм. По време на моя двубой със Заб Джуда имаше лудо меле в публиката, което доведе до солидни глоби. Ако не се бъркам - седем цифри", добави още Мейуедър, смятайки че подобни действия не трябва да се толерират.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички