Кубрат отправи съвет към Паркър и посочи фаворита си за големия бой


Кубрат отправи съвет към Паркър и посочи фаворита си за големия бой
Снимка: Gulliver/GettyImages

3070 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев също изрази очакванията си за голямата битка тази вечер между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър. Кобрата също имаше насрочен мач срещу британеца през октомври миналата година, но контузия отказа българина в последния момент.

"Нямам фаворит, но смятам, че Антъни Джошуа има една идея по-големи шансове и е малко по-добър. Превъзхожда го малко в ръст, което зависи от това, дали ще го използва добре, може да му донесе позитиви. Домакин е, което не е никак маловажно и ще изиграе роля. Освен това превъзхожда може би като подготовка и тактическа постройка", заяви Кубрат пред "Тема спорт".

"Аз като цяло не смятам, че той е непобедим и не съм съгласен с това превъзнасяне от страна на някои хора и специалисти. Ще видим обаче какво ще стане. Тук говорим за бокс в тежка категория. Няма най-силни. Има моментен най-силен, защото днес може да е той, а утре да е друг. Зависи от подготовка и дадено състояние. Видяхте колко интересна стана тежката категория, след като Кличко загуби и се оттегли. Видяхте мача на Ортис с Уайлдър, който бе крайно интересен. Все повече такива мачове ще има, битки, включително и с мое участие.

Кобрата оотправи и съвет към Паркър:"Трябва стратегически да изиграе перфектен мач. Да наказва всяка една грешка на Джошуа, да има точни попадения и да се възползва от слабостите му. А такива ще има. Ако успее да направи всичко това, може не просто да победи, а да запише брутална победа".

Може да следите боксовия сблъсък Антъни Джошуа - Джоузеф Паркър НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички