Кубрат Пулев започна подготовка с нов треньор

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев е започнал подготовка с нов треньор - Ибн Касън. Той ще работи успоредно с досегашния наставник на българина Ули Вегнер. Касън е брат на бившия световен шампион в тежка категория Хасим Рахман, като ще работи с Пулев в Лас Вегас.

“Кубрат ще се съсредоточи върху тренировките. Когато е готов и сме сигурни, че е надградил, ще направим следващия мач. Той ще бъде в САЩ"
, заяви Ивайло Гоцев, цитиран от "България Днес".

В последните дни Пулев преминава през трудни моменти извън ринга, след като бе наказан с глоба и лишаване от състезателни права след прословутата целувка с Джени Суши. Именно в тази връзка говори и Ивайло Гоцев.

Джени Суши показа думите, с които Андреа я е обиждала (СНИМКА)

Трудно се вижда как скоро ще бъде забравен скандалът между Кубрат Пулев и Джени Суши. В драмата се включи дори и половинката на Кобрата Андреа, к...

"Предварително беше взето решение. Приемаме наказанието без протести. Най-хубавото нещо е, че вече всичко е зад гърба ни. Създадоха се излишни драми. Истината излезе, но само донякъде", заяви Гоцев.

Междувременно се оказа, че целувките между Кубрат Пулев и Джени Суши са били не една, а две на брой (подробности четете тук).

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!